a3 ballon
 
Faillissement A3 Ballon Bv te Harfsen F.05/15/298 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement A3 Ballon Bv. Op 02-04-2015 is A3 Ballon Bv h.o.d.n. Ballonvaren te Harfsen Gelderland door de rechtbank in Gelderland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.05/15/298. De hoofdactiviteit van A3 Ballon Bv is luchtvaart. Er zijn 3 verslagen beschikbaar. Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
search engine optimisation
A3 Ballon @a3ballon Twitter.
@a3ballon niet meer negeren @a3ballon negeren Volgen Volg je nu Ontvolgen Geblokkeerd Deblokkeren In afwachting Annuleren. A3 Ballon is gespecialiseerd in ballonvaarten voor zowel particulieren als bedrijven en zijn als enige in de branche TÜV NEN-EN-ISO 90012008 gecertificeerd. Geregistreerd in maart 2011. 22 foto's en video's Foto's en video's. Weet je zeker dat je deze Tweets wilt bekijken? @a3ballon wordt niet gedeblokkeerd door Tweets te bekijken. A3 Ballon heeft gevolgd. A3 Ballon @ a3ballon 21 dec. Wat dacht je van een Ballonvaart Cadeaubon? Bestel simpel online op http//www. ballonvaren.com/bestellen/prij slijst.html Ballonvaren kadobon.
vpn tool
Bedrijf A3 Ballon in Harfsen failliet.
Het bedrijf dat gespecialiseerd was in het vervoeren van passagiers per luchtballon had geen personeel in vaste dienst en werkte alleen met freelance-piloten. Bedrijf A3 Ballon in Harfsen failliet. HARFSEN A3 Ballon aan de Belterweg in Harfsen is failliet. Het bedrijf dat gespecialiseerd was in het vervoeren van passagiers per luchtballon had geen personeel in vaste dienst en werkte alleen met freelance-piloten. Abonneren Digitale Krant Contact.
google SEO
Beoordelingen van A3 Ballon op ZeelandNet.
Zoek Bekijk alle rubrieken. Vrije tijd / ballonvaarders / Westerwolde Ballooning Ballonsport Haven A3 Ballon. De beoordelingen over A3 Ballon als ballonvaarders bestaan uit een algemene stuk en een beoordeling op Aanbod Prijs/kwaliteit en Service. Heb inmiddels 4 jaar geleden een ballonvaart geboekt bij A3 ballon. inmiddels al 4 jaar bezig om eens te vliegen maar keer op keer annuleren hun de vlucht ivm weersomstandigheden. het is wel goed weer. Onze ervaring met a3 ballonvaart is teleurstellend.
fulfilment
Facebook.
Organza zakjes
Failliet A3 Ballon Harfsen na overname terug in de familie Omroep Gelderland.
Failliet A3 Ballon Harfsen na overname terug in de familie. LAREN Het failliete A3 Ballon uit Harfsen wordt overgenomen door BAS Ballonvaarten uit het Gelderse Laren. De nieuwe eigenaar is daarmee de grootste van Europa meldt het bedrijf in een persbericht. De overname is ook bijzonder omdat A3 in handen komt van Bas Spierenburg de zoon van de oprichter Adrie Spierenburg van het ballonbedrijf. Spierenburg senior besloot zijn bedrijf 10 jaar geleden te verkopen.
student aan huis
A3 Ballonvaart Ballonvaren door heel Nederland sinds 1986.
Al sinds de oudheid dromen mensen van vliegen. Zo vrij als een vogel zweven door het luchtruim. Tijdens een luchtballonvaart heeft u rust en stilte om u heen met af en toe het geluid van de brander. Natuurgebieden trekken aan u voorbij en vormen een onuitwisbare indruk. Als dé specialist in luchtballonvaarten maakt A3 Ballon deze droom tijdens alle seizoenen werkelijkheid. Of het nu gaat om een spetterend personeelsfeest een huwelijksaanzoek een origineel relatiegeschenk of gewoon een avontuurlijke ballonvaart bij A3 Ballon bent u altijd aan het juiste adres!

Contacteer ons