de avontuurfabriek
 
Beoordelingen De Avontuurfabriek.
Totaal oordeel Avontuurfabriek 80., 92% beveelt De Avontuurfabriek aan. Beoordeel De Avontuurfabriek Over ons. Welkom bij onze Avontuurfabriek, een unieke locatie in Loosdrecht. Je kan bij ons terecht voor meer dan 50 verschillende in en outdoor activiteiten die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden.
t tunneke themafeesten
De Avontuurfabriek in Loosdrecht Groupon.
Kinderfeestjes, families, groepen collegas, gezinnen, vrienden en vriendinnen Fluorgolf is geschikt voor alle leeftijden. Net als de rest van De Avontuurfabriek trouwens, een kolossaal pretcomplex met feilloos gekozen naam in Loosdrecht. Ze beschikken over 13.500 m2 indoor en binnenkort 4.000 m2 outdoorplezier.
aannemer dakwerken
Airsoften paintball bij de Avontuurfabriek.
De Avontuurfabriek is elke dag geopend op afspraak van 0900-2400: uur. Bel: 035 582 8000 of mail: info@avontuurfabriek.nl voor meer informatie! Meer dan 50 verschillende activiteiten op één locatie, hoe cool is dat. Voor groepen van 6 tot 1000 personen.
vis tenten te koop
De Avontuurfabriek Loosdrecht VoetbalteamuitjeVoetbalteamuitje.
Activiteiten De Avontuurfabriek Loosdrecht. De Avontuurfabriek Loosdrecht is de grootste locatie van Nederland met 13.500 m2 indoor en binnenkort 4.000 m2 outdoorplezier. Je kan er terecht voor meer dan 50 verschillende in en outdoor activiteiten die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden.
website maken wordpress
Bowlingnieuwloosdrecht.nl Bowlen.
LED Bowlen bij de Avontuurfabriek! De Avontuurfabriek introduceert als eerste in Nederland witte bowlingbanen waar wij met behulp van speciale LED verlichting de bowlingbanen in allerlei verschillende kleuren kunnen laten oplichten. Hierdoor geeft de Avontuurfabriek een nieuwe dimensie aan het bowlen.
lening
Kinderfeestje bij de Avontuurfabriek Loosdrecht Kidzy.nl.
De keuze is reuze bij de Avontuurfabriek! Wat dacht je van een rondje Fluorgolf? Want heb jij wel eens een rondje gegolfd met een piraat of een zeemeermin? Bij Avontuurfabriek kan dit op onze magische 9 holes onderwaterwereld 3D Fluor golfbaan.
videoproductie
Avontuurfabriek @Avontuurfabriek Twitter.
Vind-ik-leuks Vind-ik-leuks 9. @ Avontuurfabriek niet meer negeren @ Avontuurfabriek negeren Volgen @ Avontuurfabriek volgen Volg je nu Je volgt @ Avontuurfabriek Ontvolgen @ Avontuurfabriek ontvolgen Geblokkeerd @ Avontuurfabriek geblokkeerd Deblokkeren @ Avontuurfabriek deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ Avontuurfabriek in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ Avontuurfabriek annuleren. Voor een uitje moet je bij de Avontuurfabriek zijn!
webdesign Leuven
DSA-AVL Elektrisch Karten bij de Avontuurfabriek. Powered by DSA-AVL.
Samen met de reeds 2 jaar eerder gerealiseerde LED Bowlingbanen, glowgolf, lasergame, paintball arena, restaurants en horeca-plein heeft de Avontuurfabriek een zeer breed en compleet aanbod van allerlei indoor en outdoor activiteiten. Met de recente verbouwing hebben zij de eerste automatisch geregelde kartbaan van Europa gerealiseerd.
artiesten boeken

Contacteer ons