solex
 
Solex huren? Solexverhuur Friesland.
Solex rijden kunt u uiteraard alleen doen of met zn twee├źn, maar bedenkt u zich eens hoe gezellig dit kan zijn om solex te rijden met een hele groep. Als het u leuk vindt, kunnen we bijvoorbeeld uw hele gezelschap, niet alleen van solexen, maar ook van leren jassen en ouderwetse piloten mutsen met bijpassende bril voorzien.
groningen
Solex Huren.NL Huur een solex! Voor Solex Tours op uw eigen of onze locatie. Solexrijden, solextouren, solexhuren, goede prijzen voor unieke solex-arrangementen, mogelijk door heel Nederland.
U wordt ontvangen bij het Skicentrum Hillegom met een lekkere kop koffie of thee, waarna de instructie over de Solex kan beginnen. Natuurlijk worden ook alle details van de fantastische omgeving alvast onder de loep genomen! Hillegom is dus het startpunt van deze schitterende Solex Tour door de Bollenstreek.
botenverhuur
Marjolein Meijers Van Berini Tot Solex.
Voor een groot deel ging dat als Annie samen met Harrie Hans Kemeling onder de naam De Berini. Daarna onder haar eigen naam met als eerste programma Solex. Samen met de muzikale broers Walter en Onno Kuipers treedt ze nu op met de jubileumshow van Berini tot Solex.
bunnik
Solex tocht Kardinge Groningen.
Solex rijden in sport en recreatiegebied Kardinge kan bij Solex avontuur. Solex avontuur biedt je de mogelijkheid om een dagje rond te rijden op een echte Solex! De omgeving van sport en recreatiegebied is hier zeer geschikt voor met zijn slingerende weggetjes door de prachtige natuur!
schildersbedrijf valkenswaard
Solex rijden en dineren Restaurant Chillers Emmeloord.
Drie gangen menu en Solex rijden 1 uur evt uitbreidbaar naar 2 uur. We beginnen met een kopje koffie en een kleine briefing over de route en het solex rijden, daarna begint u route langs alle mooie plekjes van de Noordoostpolder.
taxi valkenswaard
Solex rijden in Brabant Den Engel.
Wat is er nu leuker om weer te genieten van solex rijden met uw familie, vrienden of collegas en daarmee invulling te geven aan uw familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Solex rijden is voor jong en oud! De solex toertocht heeft een duur van 35, uur.
makelaar valkenswaard
Recreatiehoeve Speulenderwies verhuurt Solexen in Zuidoost Drenthe.
Ontvangst met 1 kop koffie, tekenen huurvoorwaarden, uitleg SoleX en een proefrit op ons eigen erf. Daarna gaat u een tocht maken van 1 uur. 1 uur SoleX rijden. Ontvangst met koffie, tekenen huurvoorwaarden, proefrit en gezellig met de groep 1 uur op de SoleX.
roermond
De Nederlandse Solex Website De Nederlandse Solex Website.
lijst met Solexclubs De Nederlandse Solex Website op Solex Clubs Race teams Organisaties Informatie. De Elektrische Fiets en de Mindset 50pluswereld Maakt verstandige senioren slimmer op Nederlandse Solex clubs. WebCare Nederland 1994-2017 The registered Trademarks SOLEX" and VELOSOLEX" belong to the French firm SINBAR.
elektrische fiets opvoeren

Contacteer ons