solex
 
All-in Bedrijfsuitje met Solex Rijden in Drenthe Taribush Uitjes.
Bij Taribush alleen te boeken als onderdeel van een all-in groepsuitje inclusief eten en vrij drinken, vanaf 8033, per persoon inclusief BTW. Solex Arrangementen Solex rijden los boeken. De solex is hip. Solex rijden in Drenthe is een geweldige activiteit tijdens een bedrijfsuitje.
slotenmaker heiloo
Solex verhuur op Texel Lekker op de Solex over Texel.
Omdat onze Solexen geheel gereviseerde oldtimers zijn mogen deze met goedkeuring van de RDW op de openbare weg als snorfiets gebruikt worden, dus laat de wind eens door je haren wapperen en kom bij ons op Texel een solex huren.
tandem fiets
Solex Rijden Chaam Noord-Brabant Chaamsche Wapen.
solex huren is mogelijk vanaf 16 jaar of ouder, je moet in het bezit zijn van een brommer certificaat. solex huren is mogelijk vanaf 6 personen tot 150 personen. alternatieven zijn ook mogelijk, denk daarbij aan tandem, steps, cruiser, e-bike en fiets verhuur.
slotenmaker heiloo
Solex tocht Kardinge Groningen.
Solex rijden in sport en recreatiegebied Kardinge kan bij Solex avontuur. Solex avontuur biedt je de mogelijkheid om een dagje rond te rijden op een echte Solex! De omgeving van sport en recreatiegebied is hier zeer geschikt voor met zijn slingerende weggetjes door de prachtige natuur!
utrecht
Solex toer en varen in Giethoorn.
Tegen meerprijs voor 2 personen boekbaar en overige extra's.' In principe staan tijden vast maw terugbreng tijd solex boot kan niet gewijzigd worden; onder bijzondere omstandigheden kan het voorkomen dat programma onderdelen worden omgedraaid. Alle deelnemers minimale leeftijd 24 jaar en in bezit van minimaal geldig AM rijbewijs.
elektrische vouwfiets
Solex rijden in Brabant Den Engel.
Wat is er nu leuker om weer te genieten van solex rijden met uw familie, vrienden of collegas en daarmee invulling te geven aan uw familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Solex rijden is voor jong en oud! De solex toertocht heeft een duur van 35, uur.
taxi valkenswaard
Van den Brandt verhuur, solex, verhuur, huren, rijden, tocht, luchtkussen, springkussen, bedrijfsuitje, personeelsfeest, solexen.
Geschiedenis van de Solex. Voorwaarden Solex Verhuur downloaden. sitemap Van den Brandt Verhuur. Webdesign: Janssen.nl reclamebureau internetbureau. solexverhuur, solexrit, solex huur scooterverhuur, scooter huren, scooter tocht bedrijfsuitje, vrijgezellendag, familiedag solex, scooter en groeps arrangementen. solex op locatie. contact / route.
slotenmaker heiloo
Solex rijden De Zoete Inval.
Op de solex maakt u een tocht door het prachtige natuurgebied Spaarnwoude. Door de vele fietspaden is solex rijden in deze omgeving zeer ontspannend en ideaal voor grotere groepen. Afwisselend rijdt u op de solex door Spaarndam, Penningsveer en langs de uitzichtheuvel.
groningen

Contacteer ons