charmante
 
Charmant zijn wikiHow.
Je hoeft niet van iedereen te houden, maar je zou op een bepaalde manier nieuwsgierig of gefascineerd moeten zijn door mensen. Charmante mensen lopen een kamer vol mensen binnen om tijd aan anderen te besteden; ze gaan niet tegen een muur leunen en wachten tot ze eindelijk naar huis mogen.
website tools
Charmant 10 definities Encyclo.
Woord begint met. Woord eindigt op. charmant bijv.naamw.Uitspraak: rmnt als iets of iemand zo is dat mensen het leuk vinden Voorbeelden: Die vrouw is niet knap, maar wel charmant, charmant glimlachen, een charmant kinderconcert, gasten charmant ontvangen'Synoniemen: bek. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/charmant.:
vloerkleed
Charmant de betekenis volgens Redactie Ensie.
Ook charmeren, het genereus zijn met complimenten, wordt vaak geassocieerd met een charmante persoonlijkheid. Belangrijk is dat een persoon met deze karaktereigenschap anderen met vriendelijkheid benadert: roddelen is uit den boze. Naast het aantrekkelijk formuleren, zijn charmante personen ook goede luisteraars.
ggz amsterdam
charmante Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: charmante DE charmante EN charmante ES. Vertalingen charmante FRNL. We hebben geen vertalingen voor charmante in Frans Nederlands.
hypotheek
charmant Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: charmant DE charmant EN charmant ES. Definities in het Frans: charmant 2x. Definities in het Nederlands: Charmant 10x.
goedkope auto
charmante WikiWoordenboek.
Geluid: charmante hulp, bestand. verbogen vorm van de stellende trap van charmant. Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitlecharmanteoldid3205341.: Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 9. Woorden in het Nederlands met audioweergave. Bijvoeglijk-naamwoordsvorm in het Nederlands. Retrograad van het Nederlands.
friese vloot

Contacteer ons